GAÜ Akademisyeni Dikmen, Bodrum'lu Öğretmenlere Seminer Verdi

Özel Bodrum Fen Bilimleri Okulları ev sahipliğinde 3 farklı oturumda gerçekleşen Seminere, Bodrum Fen Bilimleri Temel Lisesi – Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokulu öğretmenlerine ve ilçe okulları rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü öğretmenleri katıldı. eğitimcilerin yoğun ilgi gösterdiği “Etkili İletişim, Öfke ve Stres Yönetimi” konulu eğitim seminerinde Dikmen, eğitmcilere, stresle nasıl mücadele edilmesi gerektiği noktasında ve motive olma yöntemlerinden bahsederken, öğrencilere sınav öncesi nasıl yaklaşılması gerektiği noktasında akademik yöntemleri aktardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dikmen, seminere eğitimcilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, seminerin interaktif bir şekilde ilerlediğini ve katılımcıların konuya hakim ve ilgili olduklarını söyledi. Dikmen ayrıca, seminere katılan eğitimcilere, motivasyon, beden dili ve etkili iletişim konularında geniş bilgiler verirken, etkili iletişimin ne derece önemli olduğuna dikkat çekerek, etkili iletişim kurabilmek için neler yapılabileceğini, öfke ve stres yönetimini örnekler ve slaytlar eşliğinde katılımcılara aktardı.

Seminerin sonunda katılımcılara, Dikmen ve kurum yöneticileri tarafından sertifa takdim edildi.