İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İletişim Fakültesi’nden Minik Yürekler’e Sinema Keyfi

GAÜ İletişim Fakültesi’nden Minik Yürekler’e Sinema Keyfi

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 15. hafta etkinliğinde, bölge çocukları ile birlikte, Arabahmet Kültür Evinde eğitici ve öğretici sinema filmi izlediler.


 


Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ İletişim Fakültesi, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen yaptığı açıklamada şunları söyledi;


 


“15. haftasını tamamlayan “Hayat Çocuklar ile Renkli” projesi kapsamında GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri önderliğinde Arabahmet Kültür Evinde bölge çocuklarına eğitici ve öğretici sinema filmi izletildi. GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri evlerinden çikolata, meyve suyu ve sinemanın olmazsa olmazı olan patlamış mısır getirdikleri etkinlikte, çocuklar bu sayede birbiriyle paylaşma ve yardımlaşmayı da öğrenmiş oldu. Çocuklar ve GAÜ öğrencilerin beraber izledikleri filminin ardından, biraraya gelerek, filmden neler anladıkları konuşulup, paylaştılar” dedi.


 


Açıklamasının devamında, çocuklara verilecek en güzel şeyin zaman olduğunu belirten Dikmen, birçoğunun ilk defa sinemada film izlediğini ve çok beğendiklerini söyledi. Yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Dikmen, küçükler çocuklarını yaşarken büyüklerin de çocukluklarına geri döndüğünü sözlerine ekledi.