İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi 14. Haftasını Geride Bıraktı

GAÜ, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi 14. Haftasını Geride Bıraktı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), İletişim Fakültesi öğrencileri  tarafından gereçkleştirilen "Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesi 14. haftasını tamamladı.


 


GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 14. hafta etkinliğini, "Minik Yürekler ile Mahallede Hayat Var" diyerek gerçekleştirildi.


 


GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen yaptığı açıklamasında, bölge çocukları ile birlikte GAÜ-Çetinkaya TSK’nın sahasında futbol maçı gerçekleştirdiklerini belirterek, çocukların bedensel gelişimlerini ve birlik beraberlik duygularını geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Dikmen açıklamasının devamında, “Minik yürekler ile abileri karşılıklı maç yaparken, küçük kızlarımız ise ablaları ile birlikte takımlara tezahürat yaptı”. Renkli görüntülere sahne maçta çocuklar doyasıya eğlenirken, GAÜ iletişim fakültesi öğrencileri ile birlikte keyifli bir gün geçirdiler.


 


Dikmen açıklamasının devamında, bölge çocukları ile birlikte gerçekleştirdikleri "Hayat Çocuklar ile Renkli"  sosyal sorumluluk projesinin farklı konu başlıklarında dönem boyunca devam edeceğini, ilk günden bugüne kadar çocuklar üzerinde gözlemlediği olumlu gelişmelerin kendilerini motive ettiğini belirterek, "Hayatta üzüntüler paylaştıkça azalır, sevgiler ise paylaştıkça büyür ve çoğalır" dedi.