İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ-SEM’den Dublaj Eğitimi

GAÜ-SEM’den Dublaj Eğitimi

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) düzenlediği eğitim kursları bünyesinde “Seslendirme/Dublaj Eğitimi” için kayıtlara başladı.


GAÜ-SEM’den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada sesin hayatımızdaki önemine değinilerek “Ses  en önemli iletişim ögelerinden biridir, sesin hayatımızdaki önemi insan diyalogundan geçer” denildi.


Seslendirme ve dublaj konusunda kendisini geliştirmek isteyenlere büyük bir fırsat olarak sunulan özel eğitim programında şu konularda eğitim verilecek:


Ses, Ses çeşitleri, Kayıt çeşitleri, Mikrofon karşısında duruş, Nefes çalışmaları, Seslendirme teknikleri, Dublaj, Dublaj eğitimi, Asenkron-Senkron seslendirme, Belgesel seslendirme (uygulama), Film seslendirme (uygulama), Animasyon seslendirme (uygulama)


Eğitim kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifika verileceği belirtilen açıklamada, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiği de vurgulandı.


Toplam 5 hafta/22 saat, haftada 2 gün ve günde 2’şer saat sürecek “Seslendirme/Dublaj Eğitimi” katılmak isteyenlerin şu adrese başvurmaları gerekiyor:


Girne Amerikan Üniversitesi, Girne Kampüsü.


Tel: +90 (392) 650 20 11 ext: 1224