İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İletişim Fakültesi Yeni Yılda Çocukları Mutlu Etti

GAÜ İletişim Fakültesi Yeni Yılda Çocukları Mutlu Etti

Girne Amerikan Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü, 4. sınıf öğrencileri öncülüğü ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ev sahipliğinde “HAYAT ÇOCUKLAR İLE RENKLİ” Sosyal Sorumluluk projesi 7. haftasını tamamladı.


 


Minik yürekler ile Arabahmet Kültür Ve Sanat Evi’nde “2015’e Elveda, 2016’ya Merhaba” denildi. Arabahmet Kültür Evinde gerçekleşen yeni yıl partisi büyük bir coşku ile kutlandı. Minik yürekler yeni yıl öncesi hediye almanın mutluluğunu yaşadılar. Noel Baba ve Noel Anne ile oyunlar oynayıp, dans ettiler. Minik Yürekler için Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerince hazırlanıp paketlenen hediyeler, uçan renkli balonlar, şapkalar, maskeler, ortama bir o kadar daha renk kattı.


 


Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen “Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk projesinin 7. haftasını tamamlayarak manevi olarak yaşadıkları mutluluğu ve huzuru kelimeler ile ifade edemeyeceğini belirtti. Dikmen, Aralık ayının son haftasında GAÜ Etkinlik Birimi tarafından hazırlanan dilek ağacına GAÜ’nün duyarlı öğrencileri ve çalışanları dilek kartlarını satın alarak minik yüreklerin yeni yıl hayallerini gerçekleştirmelerinde destek olan herkese teşekkürlerini dile getirdi.


 


Akpınar Pastaneleri tarafından Arabahmet Kültür evine gönderilen süpriz yeni yıl pastası bir anda ortamda bulunan herkesi çığlıklara boğdu. Minik yüreklerin yüzlerine, gözlerinin içine yansıyan mutluluk görülmeye değerdi.


 


Pamuk şeker yemenin keyfine varan minik yürekler ellerindeki pamuk şekerleri GAÜ-KAÜ öğrencileri ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar ve yaşattılar. Elele bir bütün olarak BİZ olmayı başaran minik yürekler ile GAÜ-KAÜ öğrencileri Heykel oyunu oynayarak, şarkılar söyleyerek, balonlar uçurarak, dans ederek, 2015’e Elveda ederken, 2016’ya Merhaba demenin keyfini çıkardılar. GAÜ Halkla İlişkiler Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan yemiş paketleri minik yüreklerin gününe bir o kadar daha lezzet katmaya neden oldu.


 


“Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk Projesinin 2016 yılında da devam edeceğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen, \"Acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık ve umutları yeni bir yıla taşıdık. Arabahmet bölgesinde kendi sosyal kültürel varlıklarını sürdürmeye çalışan, hayattan beklentileri malesef belli bir seviye üzerine çıkmakta güçlük çekilen, gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına İletişim Fakültesi ve KAÜ öğrencilerince kucak açılmaya devam edileceğini ifade ederken, yeni ihtiyaçlar, gelişmeler ve talepler doğrultusunda, birçok farklı konu ile ilgili Sosyal Sorumluluk projelerinin  hayata geçirileceğini belirterek, geleceğe dönük proje üretmeye GAÜ İletişim Fakültesi olarak devam edeceklerini dile getirdi.