İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’de 2016’ya “İletişim Ağacı” İle Karşılama

GAÜ’de 2016’ya “İletişim Ağacı” İle Karşılama

Kulüp üyeleri, yeni yılda iyi dileklerini ifade ederken, 2016 yılının özellikle sağlıklı iletişim dolu günler getirmesini arzu ettiklerini vurguladılar. Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Remziye Terkan’ın danışmanlığında,  GAÜ tüm birimlerine iyi dileklerini ifade eden kart dağıtımında da bulunuldu.


 


Halkla İlişkiler Kulübü Başkanı Pınar Buğdaycıgil, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, Kulübün birlik-beraberlik içerisinde, yöneticilerin de hassasiyeti ve yönetici- öğrenci dayanışması ile yola çıktığını, bu nedenle tüm yöneticilere, fakülte dekanına, bölüm başkanına, sosyal medya birimine ve konuya duyarlılığı ile GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut’a ve etkinliği en güzel şekilde ortaya koymak için çaba sarfeden tüm arkadaşlarına teşekkür etti.


 


Buğdaycıgil “İmajın Kartalları” sloganıyla pek çok sosyal sorumluluk projesi ve etkinliğe kanat çırparak imza atmak istediklerini belirterek GAÜ’nün sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve katkıya İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Kulübü olarak katkı koymak istediklerini ifade etti.


 


Halkla İlişkiler Kulübü, süsledikleri ağacın bir iletişim aracı olduğunu, herşeyin temelinde iletişim bulunduğunu, bu yılın her yönden pırıl pırıl, güzel dileklerle, kurulan sağlıklı iletişimlerle gelmesi ve öyle sürmesini istediklerini belirttiler.


 


Halkla İlişkilerin, iş yaşamı ve sosyal yaşama katkısının gözardı edilemeyecek öneme sahip olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: “Kulüp üyeleri, bundan sonra gerçekleştirmeyi hedefledikleri etkinliklerle, aslında bilinen ama su yüzüne çıkamamış, hassasiyeti anlaşılamamış veya günümüz yaşam telaşı içerisinde önemsizleşen, gözardı edildiğini düşündükleri pek çok konuyu gündeme getirerek farkındalık yaratmak, ve kişilerden gruplara hatta topluma kadar mesaj vermek ve sağlıklı iletişim çerçevesinde pek çok konuya ses olmak istediklerini belirttiler. Öğrenciler; ayrıca GAÜ’nün kulübe gösterdiği hassasiyetten dolayı tüm yöneticilere teşekkürlerini dile getirdiler”