İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

Hayat, Çocuklar İle Renkli" Etkinliğinde 6. Hafta Tamamlandı

Hayat, Çocuklar İle Renkli" Etkinliğinde 6. Hafta Tamamlandı

“Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk projesinde her hafta Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Girne Amerikan Üniversitesi, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen ve İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri eşliğinde Arabahmet bölgesindeki çocuklara eğitim elinin uzatılmasının yanında, eğlenerek farkındalık yaratılması çerçevesinde 6. haftasını tamamlayan Sosyal Sorumluluk projesi bu hafta, \"2015\`e ELVEDA, 2016\`ya MERHABA\" diyerek gerçekleştirildi...


 


Minik yürekler yeni yıla girerken hayallerini ve yeni yıldan beklentilerini yazarak ve resmederek yeni yıl mesajlarını ilettiler... İçlerinden çarpıcı olan birkaç cümle şu şekildeydi: \"Benim için sağlık en önemli şeydir. İnsanların birbirine saygılı, hoşgörülü olmaları. İnsanların engelli arkadaşlarımız ile empati kurmasını istiyorum\". \"Ailem ile mutlu bir yeni yıl, Noel babayı görmek, anne ve babamın yeni bir iş bulması ve astronot olmak\". \"Amerikan sokağında Periha hoca ile zıp zıplar ile zıplamak istiyorum\". \"Ben yeni yılda Firida hocam ile birlikte olmak istiyorum ve bisiklet istiyorum\". \"Benim için sağlık en en en en en önemli şeydir, altını çizerek söylüyorum\". \"Ailemi mutlu görmek istiyorum\".


 


Konu ile ilgili açıklama da bulunan Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen, minik yüreklerden gelen bu duygulu ve etkili yeni yıl hayallerinin ve isteklerinin hepsini belki gerçekleştiremeyebiliriz ama minik yüreklerle 2016\`ya “Merhaba” diyeceğimiz yeni yıl partimizde elimizden geldiğince “Minik Yüreklerin” hayallerini gerçekleştirmeye çalışacağız, dedi. “Çocuklarla geçirilen zamanın su gibi aktığını ve onlardan aldıkları enerjinin çok değerli olduğunu” söyledi.


 


“Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk Projesinin 2016 yılında da devam edeceğini belirten Dikmen, şöyle devam etti:


 


\"Acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık ve umutları yeni bir yıla taşıdık. Yeni ihtiyaçlar, gelişmeler ve talepler doğrultusunda, birçok farklı konu ile ilgili Sosyal Sorumluluk projelerinin  hayata geçirileceğini belirten Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen, geleceğe dönük proje üretmeye GAÜ İletişim Fakültesi olarak devam edeceklerini dile getirdi.