İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, Halkla İlişkiler Kulübü Kuruldu

GAÜ, Halkla İlişkiler Kulübü Kuruldu

 iMAJIN KARTALLARI”


 


Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) İletişim Fakültesi’nde oluşturulan “Halkla İlişkiler Kulübü” 10 Kasım 2015 Salı günü faaliyetlerine başladı. GAU Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Remziye Terkan önderliğinde kurulan Halkla İlişkiler Kulübü “İmajın Kartalları” sloganıyla sosyal sorumluluk projelerine öncülük edecek.


 


Fırtına gibi esecek İ


 


Yeni oluşumla ilgili olarak bilgi veren GAU Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Remziye Terkan, “GAU Halkla İlişkiler Kulübü sosyal sorumluluk projeleri ve pek çok etkinlikle fırtına gibi eserek kanatlarını her çırpışta bir adım daha ileriye giderek Halkla İlişkiler Bölümü’nün önemini, iş yaşamı ve sosyal yaşamda ne kadar etkili olduğunu gösterecektir” dedi


 


Farklılık yaratacak


 


Bölüm öğrencilerinin, Halkla İlişkiler Kulübü’nü kitlenin sesi, markanın da yüzü olarak tanımladığını vurgulayan Yrd.Doç.Dr. Terkan “Kulüpte görev alan GAU Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, kurum imajının önemi ve aldıkları eğitim çerçevesinde hedef kitlenin beklentilerini farklılık yaratarak karşılayacaklar” dedi.


 


Doğruluk, dürüstlük


 


Remziye Terkan, öğrencilerinin doğruluk, dürüstlük, farklılık ilkeleri doğrultusunda, aldıkları eğitimle birer prestij kurucu olduklarını belirterek “Öğrencilerimiz etkili iletişim, anlayış, işbirliği içerisinde topluma katkı ve farkındalık sağlayacak etkinlikler ve projelerle gündeme gelecekler” diye konuştu.


 


Projeler desteklenecek


 


Terkan, Halkla İlişkiler Kulübü’nde görev alan öğrencilerin GAU’nün duyarlı sosyal sorumluluk projelerine ek proje ve etkinliklerle destek vereceğini, Girne Amerikan Üniversitesi’nin toplumdaki konumu ve sosyal sorumluluk konusunda ne kadar farklı olduğunu ortaya koyacağını vurguladı.