ACI KAYBIMIZ PROF.DR. ALAEDDİN ASNA

Türkiye`de Halkla İlişkiler`in var olması ve gelişiminin öncü ismi, Halkla İlişkiler alanında Türkiye`nin ilk akademisyeni, pek çok öğrenci yetiştiren, TÜHİD (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği), İLAD (İletişim Araştırmaları Derneği) gibi önemli derneklerinin kurucusu ve üyesi, alanın duayen ismi, kıymetli hocamız, Prof.Dr.Alaeddin Asna`yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. GAÜ İletişim Fakültesi olarak kendisine allahtan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) Yönetim Kurulu Eski Başkanı Arif Esen`in rahmetli hocamızla  yaptığı ve Aylık Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Global Sanayici`nin Eylül 2010 sayısında yayınlanan röportajla, hem hocamızın yaşam öyküsünü maalesef onu tanıma şansını  elde edememiş öğrencilerimize aktaralım hem de kendisini ve alanımıza katkılarını bir kez daha analım istedik...