Osmanlı’dan Günümüze Kıbrıs’ın İletişim Kodları

Girne Amerikan Üniversitesi’ne (GAÜ) bağlı Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (GAÜ-KAM) ve GAÜ İletişim Fakültesi işbirliğinde düzenlenen ‘‘Akdeniz Söyleşileri’  Bahar Dönemi altıncı haftası GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Milenyum Senato Konferans salonunda yapıldı.

Her Çarşamba farklı bir konunun ele alındığı  Akdeniz Söyleşileri’nin bu haftaki konusu ‘‘Kıbrıs Siyasal Tarihi’’ idi.

Uluslararası ilişkiler Öğretim Görevlisi, Emekli diplomat ve Emekli Büyükelçi Hasibe Şahoğlu , Osmanlı’dan günümüze Kıbrıs Siyasal Tarihinin ele alındığı söyleşide önemli bilgiler aktardı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Akdeniz geneli ve Kıbrıs özelinde iletişim kodlarının çözümlenmesinin amaçlandığı ‘‘ Akdeniz Söyleşileri’’ etkinlik dizisine önümüzdeki hafta da devam edilecek