İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

"Seni Seviyorum Adamım"

"Seni Seviyorum Adamım"

Televizyon ekranlarının sevilen yüzlerinden Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ı biraya getiren VTR Production yapımı “Seni Seviyorum Adamım” Filmi 21 Kasım 2014’te vizyona giriyor.

Biray Dalkıran’ın yönetmenliğinde ortaya koyulan filmde, Yeşilçam filmlerinin günümüze uyarlanmış hali vurgulanmıştır.  Filmde yaşadığı kötü günlerin ardından hayata küsüp Kıbrıs’a yerleşen Berk’in (Barış Kılıç), hayatı Ezel (Gizem Karaca) ile karşılaştıktan sonra, bambaşka bir hal almaktadır. Hayatlarına bambaşka bir boyutta devam etmek zorunda kalan Ezel ve Berk’in başından geçen olayların anlatıldığı filmin basın tanıtımı Girne Amerikan Üniversitesi İstanbul Kampüsü’nde gerçekleşti.

Türkiye basınının yoğun ilgi gösterdiği, Girne Amerikan Üniversitesi İstanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilen “Seni Seviyorum Adamım“ filminin basın toplantısında film hakkında açıklamalarda bulunuldu.


VTR Production sahibi ve filmin yapımcısı Galip Gültekin basın toplantısında yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Seni Seviyorum Adamım sözü bana daha önce söylenmediği için bu isimde film çekmeyi istedim. Bu film erkekleri ön plana çıkarmış gibi görünüyor, umarım “Seni Seviyorum Kadınım” ismi ile kadınları ön plana çıkaracak bir filme de imza atacağız. Bu filmde yola çıkarken özellikle Yeşilçam’ı günümüze uyarlayarak ve duygusal yönünü de ele alarak güzel bir film ortaya çıkarmaya çalıştık. Filmimiz için ilk adımları atmaya başladığımız dönemde yönetmen Biray Dalkıran bu projede bizimle bir arada olacağını söylediğinde çok güzel iş çıkaracağımıza inanmıştım. Gizem Karaca ve Barış Kılıç film için teklifte bulunduğumuzda bize hemen destek vereceğini söyledi. Aynı şekilde diğer oyuncularımız da aynı şekilde projeyi duyar duymaz bizlere destek verdi” dedi.

Ayrıca Gültekin, “Filmin çekimi aşamasında GAÜ bizlere gerçekten çok destek oldu ve bize gerçekten çok güzel ev sahipliği yaptı. Bunların yanında yine geçtiğimiz yıllarda meslek birliği başkanlığı yaptığım dönemlerde de GAÜ bizlere olan desteğini esirgememişti ve her konuda destek olmuştu. Biz filmi kalbimiz küt küt atarak çektik, umarım izleyenlerde bu şekilde filmi izler” dedi.

Girne Amerikan Üniversitesi CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Seni Seviyorum Adamım filmi hakkında şunları söyledi;

“GAÜ olarak  filmin çekim sürecinde çok heyecan duyduk. Bu film çekilirken elimizden gelen her türlü desteği  elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Kıbrıs’tan bahsedecek olursak,  Kıbrıs bir üniversite adası konumunda ve şuanda 300 bin nüfusun 60bin ‘inden  aşkını  öğrenciden oluşmaktadır.  Kıbrıs genellikle farklı yönleri ile ön plana çıkmaktadır ve biz bu önyargıyı kırmak için, hem de sosyal sorumluluk projelerimiz gereği, Kıbrıs adasının asıl güzel yönlerini ön plana çıkarmaya çalıştık. Bunun yanında iletişim fakültesi öğrencilerimizin de bu süreçten faydalanarak en iyi şekilde faydalandığını düşünmekteyim. “Seni Seviyorum Adamım” filminin çekim sürecinin iyi bir şekilde tamamlandığını düşünüyorum ve herkesin de heyecanla bu filmi izlemek istediğine inanıyorum. Son olarak katkı koyan
herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Seni Seviyorum Adamım filminin yönetmenliğini üstlenen Biray Dalkıran yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu film ilk bana geldiğinde ismi çok hoşuma gitmişti. Galip bey ile 10 yılı aşkın dostluğumuz var. “Cennet” filminden beri bana bir baba gibi yaklaşır. Galip bey bana ilk geldiğinde Yeşilçam tarzının günümüz versiyonunda bir film olmasını istediğini söyledi ve bu benim çok hoşuma gitti. Filmin çekimlerine başlarken Kıbrıs’ın güzel bir yer olduğunu göstermek ve hak ettiği yeri bulması konusunu ön planda tuttuk. Girne Amerikan Üniversitesi’ne, yapım grubuna, oyunculara ve Kıbrıs’a verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Böyle bir projenin altında ismimin yazmasından dolayı çok mutluyum” dedi.

Seni Seviyorum Adamım filminin başrol oyuncularından Gizem Karaca yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“İlk sinema filmimdi ve senaryoyu heyecanla bir saat içerisinde okudum. Gerçekten çok tatlı ve hüzünlü bir aşk hikayesiydi ve çok dikkatimi çekti. Kıbrıs’ta olduğunu duyunca da çok heyecanlandım. Kıbrıs’ın dokusuna hayran kaldığımı söyleyebilirim. İstanbul’dan farklı oluşu ve orda film çekiminin az oluşu bu proje için beni çok etkiledi. O yüzden benim için bir ilk oluşu ve Kıbrıs’ta bu kadar güzel bir film çekimi heyecanıyla projede yer aldım. Genel olarak bakıldığında sette oyuncular arasındaki bağda inanılmaz güzeldi. Mükemmel bir doğa içerisinde Biray Dalkıran ile de oturup sahneneler üzerinde konuşarak çok başarılı bir film çektiğimize inanıyorum. Oynadığım karakterde bana benzediği için pek zorlanmadığımı söyleyebilirim. Cıvıl cıvıl bir kızı canlandırdım ve buda beni cezp etti. Bu karakteri
oynayarak çok başarılı bir işe imza atacağımı düşündüm. Ortaya çok güzel bir film çıktığına inanıyorum.