Seni Seviyorum Adamım Filminin Kıbrıs Galasına Yoğun İlgi

Tarih: 11/12/2014

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ VE MERİT HOTEL SPONSORLUĞUNDA ÇEKİMLERİ KIBRIS’TA GERÇEKLEŞEN FİLM VİZYONDA

Girne Amerikan Üniversitesi ve Merit Otel Sponsorluğunda çekimlerinin büyük bir bölümü KKTC’de gerçekleştirilen, Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın baş rolleri paylaştığı ‘Seni Seviyorum Adamım’ filminin  Kıbrıs galası Merit Cyristal Cove Hotel’de gerçekleşti. Kıbrıslı sanatcı ve aynı zamanda filmin müziğini de seslendiren Fikri Karayel’in müzik dinletisi eşliğinde kokteyl ile başlayan galaya, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve bazı Milletvekilleri, Girne Amerikan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve eşi Sevim Erdal, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi ile GAÜ akademik ve idari kadrosu, Kıbrıs iş dünyası yetkilileri yanısıra sanat severler yoğun ilgili gösterdi. Film gösterimi öncesi, açılış konuşması gerçekleştiren GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ olarak  filmin çekim sürecinde çok heyecan duyduklarını belirterek, Kıbrıs adasının yalnızca kumar ülkesi olmadığını, doğal güzelliklerini ve tarihi yönlerini ön plana çıkarttıklarını görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Bunun yanında GAÜ İletişim fakültesi öğrencilerinin de bu süreçten en iyi şekilde faydalandığını dile getiren Vehbi, “Seni Seviyorum Adamım” filminin çekim sürecinin iyi bir şekilde tamamlandığını ve filmin gişe rekoru kırmasını temenni ettiğini vurguladı. Merit Cyristal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, Seni Seviyorum Adamım filminin galasına ev sahipliği yapmaktan ve Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini ön plana çıkaran bu filmin sponsor firması olmaktan gurur duyduklarını söyledi. VTR Production sahibi ve filmin yapımcısı Galip Gültekin galada gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, bir Kıbrıslı Türk olarak kendi vatanında bu şekilde bir proje gerçekleştirmenin kendisini duygulandırdığını belirtti. Gültekin, 3 yıl önce Girne Amerikan Üniversitesi ile bu proje hakkında görüştüklerini ve kendilerine her konuda destek sunacaklarını belirttiklerini söyleyerek, bugün destekler sayesinde çok güzel bir eser ortaya koyduklarını ifade etti.  Basbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın Kültür ve Sanat Danışmanı Süleyman Akosman gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, proje ilk karşısına geldiği zaman heycanlandığını, güzel bir eser çıkacağına ilk günden itibaren inandığını söyledi. KKTC’nin tanıtımı açısından çok güzel bir eserin ortaya koyulduğunu belirten Akosman, gişede de beklenenin üzerinde sonuçlar gelmesini temenni etti. Hayata küsmüş bir adam olan Berk’in (Barış Kılıç), Ezel (Gizem Karaca) ile hayata yeniden tutunmasının anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın yanı sıra Asuman Dabak, Serhat Özcan, Yıldız Kültür, Emre Koç, Aslı Omağ, Orçun Kaptan, Murat Serezli  ve Ayşen Gruda gibi usta isimlerde rol alıyor. Yönetmenliğini Biray Dalkıran`ın yaptığı filmin Kıbrıs galasında ise oyuncular güzel bir film ortaya çıktığını ve seyiriciye romantizim yaşatacaklarını söylediler. Sinemaseverler ile buluşan ‘Seni Seviyorum Adamım’, Ezel ile Berk’in birlikte yeniden varoluşunu beyazperde de yansıtıyor. Aşk, umut, heyecan ve Kıbrıs’ın tüm güzelliğini gözler önüne seren ‘Seni Seviyorum Adamım’ gişede de oldukça iddialı.